Vizibly – senaste nytt

Hallå, hallå på er alla! För dem som inte vet är Vizibly ett företag som hjälper dig att skapa bra videor med hjälp av data. Och hemsidor som är optimerade för SEO. Och den här veckan var extremt spännande! Vi gjorde tre stora tillkännagivanden:

Nu kan alla som vill jobba på kontoret men vissa personer jobbar hemifrån.Fredagsfikat, ja eller frukostbuffén, ska komma igång snart.Det är många nya kunder så personalen har mycket att göra men trots det är det inga sura miner. Kaffet är som vanligt både gott och gratis.

Det finns två olika sorters fruktjuice med tillsats av C-vitamin berättade en som hade vägarna förbi. Vet inte om hon var en kund men hon pratade om ett par nya sorters juice och vi ska provsmaka i eftermiddag. Det är alltid bra musik i högtalarna och har man svårt för ljud kan man alltid sätta i ett par öronproppar, men då blir det svårt att höra vad folk säger. Vizibly ligger i en stadsdel som bara är 5 minuter från allmänna kommunikationer så det är lätt att ta sig till det här företaget både från olika stadsdelar i Borås men även men bussen från Göteborg. Vill du jobba på Vizibly ska du hålla öron och ögon öppna för ibland läggs det ut platsannonser och har du kompetens inom data, IT eller försäljning så har du vad som efterfrågas. Men det räcker inte med att ha den formella kompetensen. Det är lika viktigt med social kompetens. Och med ett glatt humör och ett positivt sinne kommer man ganska långt. Det var väl ungefär vad jag hade tänkt att skriva om det här för den här gången och hoppas såklart att du tyckte det var roligt att läsa det här inlägget. Om en vecka ungefär är jag tillbaka åter igen med fler nyheter från Vizibly.

Du gillar kanske också...